Flyte este un bec LED cu un design modern, care leviteaza si care poate fi folosit atat in locuinte, cafenele, receptii de hoteluri cat si de birouri.

Combinand designul minimalist si magia magnetica, Flyte reprezinta cel mai bun subiect de conversatie si cadoul perfect de design pentru orice casa sau birou. Proiectat in Suedia, baza FLYTE este fabricata din lemn de nuc. Fiecare unitate este construita cu grija si precizie, folosind componente premium inspirate de designul minimalist si de epoca.

Cum functioneaza?

Flyte foloseste un set de electromagneti care il fac sa leviteze in timp ce este aprins. Electricitatea este transmisa wireless, iar cat timp functioneaza, becul se roteste incet, desi nu este sustinut fizic de niciun mecanism.

Becul care lumineaza in timp ce leviteaza combina doua tehnologii: levitatia magnetica si inductia. Transferul de curent electric fara fir a fost inventat de Nikola Tesla inca din secolul trecut, dar abia in ultimii ani acest sistem a fost implementat pe scara larga.

Pornirea si oprirea (ON/OFF)

Pornirea si oprirea FLYTE se face foarte simplu prin atingerea suprafetei bazei. Lumina se va aprinde sau se va stinge, in timp ce levitatia va ramane intacta. Senzorul capacitiv de atingere este locul unde se intampla magia. Comutatorul nostru FLYTE functioneaza fara efort si intuitiv.

Cum leviteaza becul FLYTE?

Coborati usor becul peste centrul bazei magnetice. LED-urile vor incepe sa lumineze si veti incepe sa simtiti o rezistenta in sus.

Cand becul este pozitionat exact in centrul bazei, veti simti o eliberare blanda. Electromagnetii vor centra automat becul in pozitie.

Lasati incet becul iar acesta se va mentine pe pozitie, se va aprinde si se va roti lent.

Pentru instructiuni suplimentare, consultati pagina noastra de sfaturi si tutoriale video.