AirDeco.eu respecta cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale clientilor catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) si pentru informari comerciale cu privire la acest magazin.

AirDeco.eu nu promoveaza SPAM-ul. In momentul in care va inscrieti pe site-ul AirDeco.eu va dam posibilitatea sa va abonati si la newsletter-ul nostru cu informatii despre promotiile SC BizCafe SRL, prin bifarea unei simple casute. Va oferim posibilitatea de a va abona la newsletter-ul nostru si fara a fi un utilizator inregistrat. De asemenea, veti avea posibilitatea sa va desubscrieti in orice moment de la acest newsletter, atit printr-un link din fiecare email trimis, cit si pe pagina contului dvs de pe bizcafeshop.ro.

Informatii personale

Sunteti de acord ca furnizarea produselor sau a serviciilor prezentate pe AirDeco.eu sa inceapa imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa datele de facturare (CNP – pentru persoane fizice; Cod Unic de Inregistrare, Nr la Registrul Comertului – pentru persoane juridice) adresa si alte informatii necesare intocmirii documentelor de livrare, incasare, garantie, etc. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati meniul “Contul meu”. Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. SC BizCafe SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC BizCafe SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau o alta persoana. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de dumneavoastra.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata prin posta pe adresa societatii noastre.

Folosirea acestui site implica acceptarea politicii de confidentialitate de mai sus. Va recomandam citirea cu atentie a acesteia. SC BizCafe SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza AirDeco.eu, va fi considerata o tentativa de fraudare a AirDeco.eu si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.