Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul airdeco.eu implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.

Definitii

SC BizCafe SRL: compania care administreaza site-ul airdeco.eu, in calitate de Vanzator, cu sediul in str. Nufarului, bl. 16, sc. A, ap. 14, Comanesti, jud. Bacau, avand numar de ordine in Registrul Comertului J04/743/2008, CUI 23678941, ING Bank, Cont (IBAN) RO35 INGB 0000 9999 0620 4983, email contact@airdeco.eu .

AirDeco.eu: site-ul de internet airdeco.eu, precum si ansamblul serviciilor accesibile pe acest site web.

Cumparator: persoana, firma, companie sau alta entitate juridica care emite o Comanda.

Bunuri si Servicii: orice proiect la cheia, echipament, material si/sau parte a acestora sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda sau privitoare in alt mod la acestea care urmeaza a fi furnizate de catre SC BizCafe SRL Cumparatorului.

Comanda: un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.

Contract: o Comanda confirmata de catre Vanzator.

Documente contractuale

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul airdeco.eu, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care SC BizCafe SRL isi deruleaza operatiunile. Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:

1) Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice

2) Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul)

3) Termeni si conditii

Daca SC BizCafe SRL confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptare comenzii de catre SC BizCafe SRL se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) si electronica (e-mail) din partea SC BizCafe SRL catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. SC BizCafe SRL nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.

Valabilitate

Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre SC BizCafe SRL. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii si conditiile vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie un furnizor al SC BizCafe SRL, daca este cazul.

Pretul si modalitatile de plata

Preturile prezentate includ TVA, insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Cheltuielie de livrare vor fi mentionate in mod distinct pe ultima pagina inainte de finalizarea comenzii.

Modalitatile de plata:
1. Plata ramburs la primirea produselor.
2. Plata prin Ordin de plata in contul RO35 INGB 0000 9999 0620 4983 deschis la ING Bank. Dupa ce ati primit proforma pentru comanda dumneavoastra, puteti achita prin ordin de plata. In momentul in care primim confirmarea de plata, produsele sunt livrate catre dumneavoastra.
Nota: Persoanele fizice pot face o alimentare de cont la un ghiseu al ING Bank sau se va completa un ordin de plata la orice alta banca preferata. Plata la un ghiseu Raiffeisen Bank este cea mai favorabila, banii fiind transferati instantaneu si coletul va fi trimis mai rapid.

Livrarea produselor

Produsele cumparate de pe airdeco.eu va vor fi livrate la birou sau acasa prin intermediul companiei de curierat rapid Fan Curier sau Bookurier, la adresa indicata in formularul de comanda. Pentru comenzile mai mari de 150 RON (TVA inclus), transportul este GRATUIT oriunde in tara. Pentru comenzi mai mici de 150 RON (TVA inclus), se va percepe un tarif de 18 RON (TVA inclus) pentru toate localitatile din Romania, cu exceptia Bucurestiului, si un tarif de 9 RON (TVA inclus) pentru Bucuresti, care va fi evidentiat separat in factura.

Cesionarea si subcontractarea

SC BizCafe SRL poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. SC BizCafe SRL va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

Dreptul de retragere / Returnarea produselor

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate la distanta:Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre cumparator, iar rambursarea contravalorii produsului va face in cel mult 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data informarii SC BizCafe SRL de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din contract.
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).
Renuntarea la cumparare in termen de 15 zile nu se poate aplica pentru produsele care se pot degrada ori deteriora rapid, in speta pentru produsele plante aeriene. Va rugam sa cititi instructiunile de ingrijire plante aeriene aici
Procedura de returnare a produselor este supusa unor termene si conditii minimale. In functie de constatarile realizate referitoare la starea produsului si a accesoriilor returnate (produs desigilat, incomplet, defect, avariat, etc), SC BizCafe SRL isi rezerva dreptul de a retine din valoarea produselor comandate o taxa de utilizare si/sau o taxa de procesare administrativa.

Disponibilitatea produselor afisate

Oferta noastra cu privire la produse si pretul acestora, este valabila atita vreme cit este afisata pe airdeco.eu. Imaginile au caracter orientativ. Am facut tot posibilul pentru ca sa afisam cat mai corect posibil culorile si imaginile produselor noastre in magazin. Nu putem garanta insa ca monitorul computerului dvs. va afisa exact culorile. Ne rezervam dreptul, dar nu suntem obligati, sa limitam vanzarea produselor sau serviciilor noastre catre orice persoana, regiune geografica sau jurisdictie. Putem sa ne exercitam acest drept de la caz la caz. Ne rezervam dreptul de a limita cantitatile oricarui produs sau serviciu pe care-l oferim. Toate descrierile de produse sau preturile produselor pot fi schimbate oricand, fara notificare. Ne rezervam dreptul de a intrerupe, oricand, vanzarea oricarui produs.

Garantia produselor

Fiecare dintre produsele cumparate de pe airdeco.eu va fi insotit de certificatul de garantie emis de producator, care asigura service-ul produselor in mod direct sau prin reteaua sa de reprezentanti service. SC BizCafe SRL nu este responsabil in mod direct de serviciile de garantie care sunt puse la dispozitie de producatorul sau furnizorul produsului in Romania.

Drepturi de autor

Continutul site-ului AirDeco.eu (text, grafica/design, logo, iconuri, imagini) si bazele de date accesibile prin intermediul sau sunt proprietatea SC BizCafe SRL si cad sub incidenta dreptului de autor prevazut de legea romana. Dreptul de autor pentru siglele si sloganele partenerilor si colaboratorilor nostri, le apartin acestora, si sunt reproduse cu acordul lor. De asemenea, acestia sunt responsabili cu privire la imaginile, descrierile si detaliile tehnice ale produselor furnizate.

Schimbari ale site-ului

Informatiile prezentate pe site-ul airdeco.eu, au caracter informativ si pot fi modificate de catre SC BizCafe SRL, fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa SC BizCafe SRL face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat. Fotografiile afisate au caracter orientativ si pot contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala; aceleasi conditii se aplica si pretului produsului. SC BizCafe SRL isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment sectiuni ale continutului sau. De asemenea, SC BizCafe SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

Politica de confidentialitate

AirDeco.eu este dedicat protecției datelor și se angajează să păstrăze confidențialitatea, integritatea și securitatea informațiilor utilizatorilor. De aceea, airdeco.eu a implementat Regulamentul general privind protecția datelor (denumit și GDPR), aprobat și adoptat de Uniunea Europeană (UE). Va rugam sa cititi in intregime Politica de Confidentialitate.

Forta Majora

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Legea guvernanta

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentele Termeni si conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi solutionat pe cale amiabila, iar in cazul in care solutionarea amiabila nu este posibila va fi adus spre solutionare in fata unui arbitru. In conditiile in care partile nu cad de acord asupra numirii unui arbitru in termen de 15 zile de la notificarea litigiului, competenta va reveni instantelor judecatoresti romanesti.

Dispozitii finale

SC BizCafe SRL isi rezerva dreptul sa schimbe termenii si conditiile fara indeplinirea unor alte formalitati. Atunci cand acesti termeni se vor modifica, SC BizCafe SRL va publica pe site-ul airdeco.eu link-ul care face trimitere la noua forma a prezentului document. Puteti citi oricand in aceasta pagina cea mai actuala versiune a acestor Termene si Conditii. Este responsabilitatea dvs. de a verifica periodic aceste schimbari. Folosirea in continuare a acestor servicii sau accesul pe site-ul nostru constituie acceptarea acestor schimbari.