Plante aeriene si wellness

Unul dintre motivele pentru care adoram plantele aeriene este faptul ca acestea contribuie in mod natural la starea noastra generala de bine.

plante aeriene wellness

In primul rand, plantele curata aerul prin fotosinteza. Preiau dioxid de carbon – un poluat major din interior (casa, birou etc.), produs in urma procesului de respiratie al omului – si redau oxigen in aer. Mai mult oxigen in aer ne va mari puterea de concentrare si eficacitatea, in special daca avem plante in spatiul de lucru! De asemenea, studii realizate de NASA arata ca unele specii de plante aeriene pot indeparta toxine din aer.

In al doilea rand, chiar daca plantele aeriene absorb umiditate din aer, ele redau mai multa apa in aer decat absorb. Un nivel imbunatatit al umiditatii este foarte important pentru sanatate. Virusiilor le merge foarte bine in aer uscat, in special in lunile de iarna. Aerul uscat cauzeaza de asemenea iritatii ale pielii, mancarimi ale ochilor si probleme respiratorii, cum ar fi astm, bronsita, sangerari nazale si deshidratare generala.

Stresul face parte din viata noastra de zi de zi. Cu programul nostru incarcat este greu sa ne facem timp sa stam in natura. Crearea unei gradini interioare poate ajuta la destresare, iar pricipalul avantaj al plantelor aeriene este acela ca sunt foarte usor de ingrijit. Asadar, creati-va propria gradina Zen! > Shop AirDeco

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *